Knockando 15 jaar oud
Op voorraad. Levertijd: 2-3 werkdagen.*
Pak de praktische proefgrootte (inclusief voucher¹).

Maak gebruik van het Try-Before-You-Buy-voordeel bij deze uitgave. Na de aankoop van de proeffles ontvangt u in uw klantenaccount een kortingscode¹ ter hoogte van de aankoopprijs. Deze wordt binnen de volgende 365 dagen eenmalig automatisch in de winkelwagen toegepast, wanneer u later de standaardfles koopt. Houd rekening met de voorwaarden.
Proefnotities
Aroma: Goudkleurig mout, zoete appels en kruidige kaneel.
Smaak: Zeer moutig. Met zachte amandelboter en volle melkchocolade.
Afdronk: Fruitige sherrynoten en kruidig-droog mout en milde amandelen houden zich vakkundig in evenwicht en blijven nog lang hangen.
Feiten
Merk | Knockando |
---|---|
Adres | DBBV, Molenwerf 12, 1014 BG, NL |
Allergenen | Geen |
Biologisch keurmerk | Nee |
Bottelaar | Originele botteling |
Destillatierondes | 2 |
Distilleerderij | Knockando |
Flesmaat | Standaard flessen |
Kleurstof | Ja |
Kleurtint | Geelgoud |
Land van herkomst | Schotland |
Leeftijd | 15 jaar |
Mash Bill | Gemoute Gerst |
Niet koud gefilterd | Nee |
Productcategorie | Whisky |
Producttype | Single Malt |
Regio | Speyside |
Rook | Niet rokerig |
Vast volume | 0.7 |
Vatsterkte of hoog alcoholpercentage | Nee |
Vattypen | Bourbon , Sherry |
Verpakking | Buis |
Fabrikant

Knockando (Speyside)
De Knockando Whisky Brennerei ligt aan de linkeroever van de rivier de Spey, vlakbij Tamdhu. De naam Knockando wordt uitgesproken als „nockándu“ en betekent vermoedelijk „kleine zwarte heuvel“ – de exacte betekenis is niet helemaal duidelijk. Helaas heeft de distilleerderij geen bezoekerscentrum.
Huisstijl: Knockando Single Malts smaken moutachtig en nootachtig. Ze zijn soepel en elegant van lichaam. Met toenemende leeftijd ontwikkelt de whisky van deze distilleerderij een steeds sterker karakter.
» Meer over Knockando
Opmerking: Productafbeeldingen zijn alleen ter illustratie en kunnen afwijken van het werkelijke product. De gegevens in de productdetails zijn altijd bepalend.